Hrvatska Rapala Liga 3. kolo Stara Drava D. Miholjac 1.9.2019.

Što reči nakon trečeg kola lige iz čamaca održanog na Staroj Dravi u Donjem Miholjcu …

Mislili smo da je na Trošmariji loše sa samo pola ekipa upisanih , e jebiga , u Mioljcu se upisalo samo dvije ekipe nakon 6 sati bjesomučnog bacanja . Prvi vikend u devetom mjesecu je očigledno bio pretopal , vrela voda sa minimalno kisika nije baš najbolja za ribolovne avanture u što smo se uvjerili na teži način . jedino što je bilo aktivno su boleni koji su raubali konstantno ali oprezne pizde jednostavno su izbjegavale varalice svih vrsta . Imao sam par grizova u dubljem djelu bare na gumu i dizanje ljepog smuđa za varalicom sve do čamca , došao je samo vidjeti koja ga budala zajebava pa se vratio u sloj hladnije vode čekat bolje dane . Ništa bolje nismo prošli ni tjedan dana u podgajcima gdje se ulovilo samo tri ribe iz vjerovatno istog razloga . Jedino što je valjalo taj dan je čobanac koji nam je Drago skuho i ladno pivo .

Kontam da bi iduče godine trebali presložiti vode , a pogotovo datume za kola pošto nakon treče sezone je vidljivo da osim bass-a nema smisla loviti išta drugo .

Čestitke pobjedicima Šrk podravka i Zvirište Petrinja te se vidimo  na Jegenišu 22.9. gdje nas vjerovatno očekuje vrlo težak ribolov .

Nakon 3. Kola situacija na tablici je još napetija makar se prva četiri mjesta nisu mjenjala .

1. Interland VŽ 2 – 10,5 plasmana
2. Interland VŽ 1 – 10,5 plasmana
3. Šrd Ogulin – 11,5 plasmana
4. Šru Udica DM – 13,5 plasmana
5. ŠRK Podravka – 15 plasmana
6. Zvirište Petrinja-17 plasmana
7. Carp Podravina – 20,5 plasmana
8. Srk Šoderica. – 22,5 plasmana
9. Dugo Selo – 24 plasmana
10. Krap Virje. – 24,5 plasmana

Šima
Tomislav Šimunović
shima.dm@gmail.com