banner

Ponedjeljak, 06 Svibanj 2019 23:08

Povratak u sedlo

Napisao

Nažalost u ova godina je počela tako jebeno usrano da sam morao zanemariti i ribolov , muziku i alkohol na neko vrjeme . Kako nisam baš često na vodi nije ni bilo tekstova na blogu , koji ču kurac pisati kako šetam po radnji gore dole i gledam u puste štapove i varke s kojima neču pecati .
Situacija se neznatno popravlja pa uspjevam malo i do vode u zadnje vrijeme , a danas imam i privilegiju zavrtit pokoji evergreen na yubitou , još da smijem popit koji badvajzer kojeg je pun flizidel ... ACAB !
Metallica - one
Daklem u prvom i početku drugog mjeseca smo još malo ganjali smuđa i mogu reči da je ova godina počela solidno s obzirom koliko sam puta izašao . Par vrlo solidnih riba i dosta malih . Uglavnom smo derali na moje Classic shadove ili Dokove spicky-je , dalje od toga mi na dravi gotovo ni ne treba.

20190203 173353
Danzig - mother
Treči mjesec je bio rezerviran za bolene na Dravi , previše sam ih zapostavljo zadnjih par godina . fino su grizli kao po traci sve dok se jebena voda nije digla, zamutila i ohladila . Poslje toga je otišlo sve u pičku materinu i tako je do dan danas . jebiga , sve dobro kratko traje , nažalost .
Slayer - Dead Skin Mask
Kako je Drava otišla u pičku materinu ja sam otišao na Staru Dravu koja je več otprije u kurcu glede niskog vodostaja . Uporno sam pokušao dobiti koju štuku ali dobivo ljepe bolene i nešto kolaterale u lovostaju . Bit če zanimljivo kolo lige iz čamaca ove godine na njoj . To su bili poprilično tužni ribolovi koji su me vratili u djetinjstvo . dođeš biciklom i nesmiješ popit pivo u birtiji :-) , zlo !

20190424 153824
Pantera-hollow
Bili smo malko i pecat bass-a , par ribica čisto da se upucam pred neka natjecanja . Bistra voda i mrljavi bassevi pred mrjest . Jedva čekam 8. mjesec u kojem planiram običi sve bolje vode sa ovom ribom .

20190503 065027
Bad religion - you
Iduči tjedan kreču natjecanja pa uskoro i liga na koju smo ove godine vrlo nabrijani , stariji smo , pametniji i malo manje ljepši nego prošle godine!

Rage Against The Machine - Bulls On Parade
Eh da , imamo i nove majice koje su u prodaji . Ako ne želite izgledati kao pićkica na vodi , odvojite 45,00 kunića nebili izgledali kao pijani gusar na pecanju i bili ljepši , seksipiliji te pijaniji od drugih !

Pročitano 385 puta