banner

Nedjelja, 19 Ožujak 2017 13:49

II Fishing Show 16. - 19. Mar - Novosadski sajam

Napisao

U nedostatku ribolovnih sajmova u dragoj nam RH zapalili smo na sajam u Novi Sad , tamo ma kako loš sajam bio je uvijek bio bolji od našeg največeg . Sala puna dilera uvoznog ali i puno malih štandova sa domačim proizvođačima varki , muva i streamera te pokoji komadič od nautike .

Krenuli smo u petak rano ujutro , vođa puta je bio Tuba ,a veseli saputnici Hepp , Benco i ja . Prvo smo zapalili put Vinkovaca ostavit neku krv od nekog živuljka na institut , pa put Vukovara , Sotina , krive granice pa nazad i konačno oko pol 12 stižemo u Novi Sad , stali smo samo jedan put da se malo osvježimo ne bi li imali što više vremena pregedavat sajam .

1sajam

 

Stigosmo i Benco časti sa upadom , stvarno čestit mladić . Unutra u petak u podne nije bilo previše ljudi što mi je štimalo pošto sam imo vremena na miru pregledat sve . Uglavnom , stigao sam upoznat novog El-pija  i pokupit glavinjare koje sam zaboravio platit , pozdravit Doka i Duleta , upoznat Tibora Tobleronea te sam obavješten da palimo nazad , na sajmu nisam bio niti poštenih 20 minuta !?

2sajam

Kakogod bolje nisam ni očekivao , a taman sam stigo sresti Ljubu da odemo u obližnji pub osvježit se sa jednim badvajzerom .

Pozdravljam se s ljubom i trčim do mjesta sastanka u slučaju nevolje i gubljenja . Tamo se ekipica osvježava sa jelenom , a osvježio sam se i ja sa jednoim .

Vozimo se na drugu stranu Novog Sada krknut nešto u stomačiče . Restoran fino uređen Tuba i Benco su ovjerili karađorđevi šniclun , a Hepp i ja punjenu pljeskavicu . Nije na razini Slona iz Sombora al ima višu prolaznu ocjenu , polizali smo tanjure tako da ih nije ni trebalo prati , ipak deda vodi ekipu od 450 kg žive vage koja ne ostavlja ništa neprijatelju !

osvježavamo se sa još koji jelenom i pičimo za Osijek , još jedno malo fulanje puta te osvježavanje i  na granici smo gdje mjenjamo pare koje nam neče trebati preko za gorke listove , vegetu i cigarete .

 

Nisam se nit što nagledo nit nakupovo osim par MC bombona za klena i nekih glavinjara al sam vrlo ljepo potračio dan u vrlo ugodnom društvu !

Pročitano 492 puta