banner

Ponedjeljak, 24 Rujan 2018 14:54

HSLČ 16.8.2018. 4. kolo Jegeniš Koprivnica

Napisao

Trebalo mi je tjedan dana da mi malko sjedne rezultat 4. kola lige , i sjelo mi je do kraja , a usput mi se ispro pjesak iz vagine kao i žuč iz usta !
Jebotebogdragi kako zadnja tri kola nemamo ni trunku sreče pa to jednostavno nije normalno ! Prvo smo na Sabljacima odradili fenomenalno , a dalje sve gore za gorim . Rasinja od brdo ulovljene ribe samo 11 u mjeri i tih 11 su bili lošije bodovani nego od ekipa koje su imale po 10 riba , ono govno od vode bez dna smo preorali sve obale za jednu otpadnutu štuku i jedan nerealizirani udarac ... i šečer na kraju Koprivcnički Jegeniš na kojem sam bio tjedan dana prije na kupu i relativno dobro snimio situaciju . Štuka je grizla večinom na starom dijelu šoderice koji je dosta pliči od novoj i koji smo forsirali najviše .
UL ribolov bandara nije bio neka opcija pošto je riba koje zadovoljavaju mjere lige ( 20 cm ) tamo relativno premalo za neki ozbiljan ribolov , pribor smo podredili štuci i travi i granju . Leptiri , nešto weedles guma i di koja kašika su trebale odraditi poso .
Prvo sranje dana je da sam se slučajno sjetio negdje oko Pitomače da sam zaboravio staviti čepove od čamca u torbu tako da smo čamac vukli u autu za đaba . Sranje drugo je da sumnjam da čemo uspjeti posudit kakav čamac .
Na sreču je uletio Hanžin pajdaš i posudio nam ljepi plastičnjak iz kojeg je vrlo ugodno pecati . Krečemo oranje leptirima po starom dijelu Jegeniša , Puljić dobiva jednu taman dva centa ispod mjere i ostajemo na njoj do kraja tekme . Probavali smo i dobit bandara oko potopljenih drveča , panjeva u rupama trave i ništa nije palilo . Nismo kao i na Aquacityju zajebali baš nita nego 6 kurčevih sati bacali na sva izgledna i ona manje izgledna mjesta ali apsolutno bez imalo uspjeha tj. zere ribolovne sreče . jedini sretnici su bili Ketiš/Hunjadi koji zadnjih sat vremena dižu 5 štuka na jednom mjestu gdje mi nismo imali griz dva sata . 
Usprkus očaju koji počme hvatati nakon dva sata bez ribe nismo gubili ni koncentraciju ni nadu , a nada je kao i u onoj narodnoj riknula zadnja !
Ovaj put bar nismo sjebali plasman ni malko pošto smo ostali zacementirani na sedmom mjestu . I na Grabovo idemo bez plasmanskog opterečenja pobrat bar još jednu medalju ako možemo te malko osvjetlit obrazčiće .

Pobjednici kola su bili :

1. Ketiš/Hunjadi

2. Kalinić/Kalinić

3. Capan/Cindrić

Svima im od srca čestitam!

 

Pročitano 256 puta