banner

Ponedjeljak, 06 Studeni 2017 08:13

Društveno blinkerško natjecanje RŠU " UDICA" Donji Miholjac 2017.

Napisao

U subotu 04.11.2017. godine smo održali društveno blinkeraško natjecanje na St. Dravi. Skupilo na se 30 natjecatelja, sve stari prekaljeni ribiči haha.Što mi je posebno drago imali smo i trojicu kadeta Danijela Greganića ,malog Kusturu kojem sam jbg zaboravio ime i mog Hrcu koji se već pokazao odličan u natjecanjima. Zapravo imaju više sreće nego pameti :-)  ali u budučnosti biti će to pravi ribiči . Tim dečkima bi u budučnosti trebali ostaviti ove naše vode da uživaju u ribolovu ali na žalost mislim da od toga neće bi ništa jer ribe sve manje ima na tim vodama.No o tome neki drugi puta.

 Što se tiće samog natjecanja ove godine po prvi puta je održano u poslijepodnevnim satima od 14-17 sati koje se baš nije pokazalo  dobrom idejom. Bodovala se sva grabežljiva riba od kamenjara (kucina), bandara pa na dalje  Mislim da se u prvih dva sata natjecanja nije ulovilo ništa i tek kada se vjetar malo smirio i sunce bilo u zalasku nešto se počelo događati. Do kraja natjecanja  uhvatilo se svega tri ribe od toga dvije štuke i jedan bolen. Da li taj dan riba baš nije grizla ili je ima u sve manjem broju jednostavno više nismo sigurni .  

 IMG 2407

Prvo mjesto sa jednom štukom od 41 cm osvajam ja , Tihomir Čošić sa dvije ribe (štuka i bolen) koje na žalost nisu bile u mjeri osvaja drugo mjesto ,a za treće mjesto su se izvlačili brojevi te ga osvaja Nikola Greganić i na kraju za največu ribu osvajam prijenosni trofej "Ljerka majdeniča" kojeg su do sada osvojili Stjepan Lebinac i Antun Pavelja. 

IMG 2408

Nakon proglašenja pobjednika uživali smo u druženju i fiš paprikašu koji je skuhao naš predsjenik Ćiro Molnar i na tom mu se zahvaljujemo . 

Pročitano 391 puta