banner

Petak, 23 Lipanj 2017 18:40

Brancini #2

Napisao

Eto me na Molatu vec trece ljeto i svake godine mi je ovdje sve bolje. Na otoku za spomenuti osim tri sela, tri trgovine i puno camaca (kajića) nema nista... Svaki domaci bodul je lik za sebe o kojem se moze napisati podeblja knjiga ali definitivno odlicni ljudi. Tesko prihvacaju nova lica ali kad te prihvateeee... Cuganje na nivou 0-24 ispred trgovine uz more, ma raj na zemlji!

btan1

Ovo je i drugo ljeto da nosim alat za pecanje na Molat. Prosle godine mi je trebalo par dana da se snadjem i nadjem pozicije. Nakon toga sam svaku noc urednk dobijao brancine na dvije tri pozcije. Top noci su dale i po 6 komada.
Ovo ljeto se prica promjenila. Par dana prije nego sto sam dosao na otok domaci su pocistili mrezama pozicije na kojima sam lovio godinu prije. Nije mi preostalo nista drugo nego traziti nova mjesta. I tako sam 3 noci trazio i za sada nasao jednu poziciju. Rezultat je dva brancina, jedan nesto manje od 3kg a drugi nesto vise od 1kg. Veceg sam dobio na nezaobilazni vobler (puno hvala susjedu Albinu) a drugi na Shinera na worimici sa otezanjem.

bran2

Definitivno mogu reci da mi je ciljano ganjanje brancina postala omiljena ljetna zanimacija. Vidjet cemo sta ce donjeti preostalih 8 dana pecanja (i piva) na otoku...

Pročitano 710 puta
Više u ovoj kategoriji: « Balini prije kiše Bass 2017 »