banner

Četvrtak, 11 Listopad 2018 17:21

22. Spin Kup Šoderica

Napisao

28.10. sam bio na 22 po redu Spin Kupu Šoderica u Koprivnici . Zasigurno je to najdugovječniji kup iz čamaca koji pohodim od 2 ili 3. izdanja i nikad nisam uspio dogurati više od 4. mjesta .
Ove godine sam pecao sa M.Jendukom i moram reči da smo uboli solidno 8. mjesto od devet ekipa !
Bandari nažalost taj dan nisu najbolje surađivali , a za dobar plasman je trebalo upecati po štuku dvije i nešto bandara . Uglavnom one ekipe koje su se orjentirale samo na bandare su popušile totalno .
Kup je organiziran vrlo ljepo , dve runde po tri sata i mesina sa krumpirima ispod peke između rundi . Mi se nismo nešt napecali pošto smo fulali ceo fudbal glede taktike . Uporno smo nabadali bandara uz obalu , a ljepe ribe koje su druge ekipe imale su bile sve na otvorenom . Sad da budem general poslje bitke , trebali smo se pustit da nas voda nosi i opizdit vertikalu pa kad nabodemo jednog pustit sidro i prečačkati teren . Al uspjeli smo bit glupi do kraja i raditi jednote istu pogrešnu stvar .
Veči tragičari od nas su jedino Česi/Ketiš koji su imali tragedije od početka , prvo im rikne čamac koji su zamjenili sa drugim pa im rikne motor pred ciljem na kraju prve runde . Za kašnjenje gube dva plasmana u prvoj rundi i popuše sveukupno prvo mjesto .
Sve je bilo dojaja od društva do klope i nagrada . Prvo mjesto je sponzorirao Anglers Zone Ogulin , drugo Nortmark Adriatic , a treče DM Ribolov .
Ukupan poredak ekipa je bio :
1. Kuzmić / Matijašić
2. Česi / Ketiś
3. Pevec / Pešut

prvatrik

Pročitano 498 puta